Svetsa ett pionstöd

14 januari, 2017

I rastlös väntan på våren passar jag på att göra lite blomstöd och spaljéer i armeringsjärn.

Kanske också av intresse för dig

3 Kommentarer

 • Svara Camilla 17 januari, 2017 at 09:26

  Hej Annika! Har du gått någon form av svetskurs, eller är du självlärd? Fantastiska skapelser. Skulle gärna köpa två pionstöd av dig ?.

  • Svara Annika 17 januari, 2017 at 19:50

   Hej
   Så kul att du gillar! Jag har inte gått kurs, utan googlat, kollat på youtube, frågat folk som kan, och testat mig fram. En hel del fulsvetsar har det blivit. Själva svetsningen är inte det svåra. Att böja armeringsjärnen och sätta ihop det snyggt är svårare faktiskt. Jag hade inga planer på försäljning men du får gärna köpa stöd av mig om du vill. Hör av dig till annika(snabela)textmagasinet.se i så fall.
   /Annika

 • Svara Sara 27 juni, 2021 at 16:53

  Hej
  Nyfiken på hur du får till cirklarna?

 • Lämna ett svar